Busiga kattungar

Alltså om någon skulle ha filmat mig tidigare idag skulle ni ha fått er ett gott skratt. :) Jag kom hem med en tung matkasse i ena handen och öppnade dörren. Samtidigt smiter en av katterna ut och jag vänder mig om för att plocka upp katten och sätter in den igen, just som jag gjort det smiter den andra ut. Går ut igen för att hämta katten, fortfarande med den tunga matkassen i andra handen lyfter upp katten med den andra handen och för in den igen. Och så smiter den första katten ut igen. Och jag går efter den. De kan vara såå busiga ibland! Envisa är de också. Blev lite små nervös där och kände svetten bryta fram i pannan. :) Fjärde gången det hände förstod jag att ställa ner den tunga matkassen och plocka upp båda katterna samtidigt , förde in dem och stängde dörren. Var var Dalton då? Jo, han hade smitit ut där mellan varven och låg i solstolen och solade. Pust! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s