Förberedelser

Varit på manikyr, pedikyr och massage idag. Behändigt att sådär bara kunna gå femhundra meter till spa:et. Packat. Städat. Tvättat kläder. Köpt några julklappar. Laddat ner böcker och tidningar på paddan. Funderat ut strategier för att det inte skall bli tråkigt på flyget (7 timmar + 2,5 timme) och i värsta fall börja klättra längs med väggarna. Det skulle vara pinsamt. :) Dagarna innan resa går mest åt till att förbereda. Känns som man vill att allt skall vara under kontroll, med sakerna, huset, planering och så vidare. Roligare att komma hem då. :)

morse infann sig nervositeten över att flyga igen (ny grej, inte varit så förr) och också en liten nervositet över att ”möta” yttervärlden. Det är som att leva i en lite bubbla här i vårt lilla gråa hus av plåt med blått tak, så allt från att ”vad ska jag sätta på mig” till ”hur beter man sig bland folk” (okej jag överdriver lite, men ni kanske förstår) blir plötsligt stora tankar. Jag skall ledsamt nog till Sverige på begravning och så vara hemma hos föräldrarna i Finland några dagar efter det. Tycker ändå det är fint att ha möjlighet till att se alla igen, även om det är lite sorgligt också. Flyger sedan hem till jul. De här senaste veckorna här har nog varit de ”svåraste” hittills.

För att Dalton och katterna kommer att vara lite längre tid ensamma hemma under dagarna nu då jag är borta så ska vi igen springa med Dalton ikväll. Ska försöka springa två varv. Försöka. Det skulle vara något det. Nu har vi sprungit ett varv så många gånger att det börjar kännas som man skulle klara av två. Det är ett bra tecken! Ja, eller åtminstone ett och ett halvt. :)

Tack alla ni som läser om min vardag här borta, vi hörs snart igen! Kram! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s