Kvällspromenad i gamla stan

En lugn dag idag. Vi steg upp först nio, lagade saffransplättar och öppnade julklapparna. :) Efter att vi skype:at hemåt på eftermiddagen så körde vi ner till gamla stan på kvällspromenad och upptäcksfärd. Köpte med oss lite traditionell rökelsedoft och åt middag från ett gatukök. En omelett inlindad i ett naanbröd med senap och ketchup på. Gott! På bilden nedan talar Tuomas med en man från Jemen som undrade vartifrån vi är och ville öva sin engelska. Tidigare har vi bara gått omkring på den livliga huvudgatan, men nu hittade vi en massa mindre gator som var kantade med små affärer (mest tyger), moskéer, kullerstenar och gamla hus. Stämningsfullt. På vägen hem åkte vi in via en Extra (som Giganten ungefär) och handlade en julklapp, en kaffekapsel maskin. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s