Veckoslut

Stranddag igår med Tuomas kollega från Jordanien, hans fru och deras kompis från Syrien. Väldigt trevliga, lika gamla som vi, bott här i fem år. Vi stannade där till solnedgången och åt på restaurangen. Helt okej mat, grillad lammkebab, chicken och jätteräkor, men på nästan alla restauranger här envisas de med att servera allting med franskisar. I längden blir det både tråkigt och ohälsosamt. När vi frågade om de kan byta ut dem mot till exempel en sallad svarade de nej. :)
Och ni kommer tycka det här är lite lustigt, men det var kyligt i luften och kallt i vattnet. De andra simmade men jag doppade mig bara till knäna. Brrr. Det är kring 30 grader i luften, förstår inte hur det är möjligt, det ska ju vara varmt då! Men jämfört med hur hett det ännu var för någon månad sedan eller i somras så är det en stor skilland.

Hemmadag idag. Vi tittade klart en tv-serie på morgonen. Så har Tuomas jobbat och jag gjorde en kycklingsallad till lunch och en egen dijondressing till det. De hade färska jordgubbar i butiken så lagade en liten jordgubbskaka till efterrätt. Jag till och med bläddrade i en kokbok innan för att få idéer, gjorde en butikslista, handlade och lagade allting från början till slut. Stolt! :)

Nu ska vi gå ut och gå med Dalton och så åka till Mall of Arabia på en kaffe. Om jag förstått det rätt har de också rea överallt här nu under mellandagarna..! På kvällen ska Tuomas och spela fotboll och jag tänkte gå till gymet. Imorgon är det vardag igen och det gör inget för för första gången på länge känner vi oss utvilade. Så ska det vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s