Kackerlackabattle

Dammsög helt oskyldigt tidigare idag och skulle flytta på en låda i sovrummet. Där var den. Brun, stor och äcklig med långa spröten och långa ben. Fick en riktig stressreaktion. Bara stirrade på den medan pulsen gick upp till 220. Tog ett foto för hade telefonen i handen. Visste inte om jag skulle fly eller fightas. Skrek inte ens till. Valde det senare eftersom jag hann tänka att springer jag bort så kryper den under vår säng och då blir det ett större projekt av det och att försöka sova med tanken om en kackerlacka under sängen kommer inte på fråga. Det stod en fönsterputsflaska nära så tog den o sprutade på den tills den föll på mattan. Gick åt typ halva flaskan till det. Slängde sedan en bit hushållspapper på den och sedan min telefon. Haha. Intressant taktik, men jag lyckades! Sådan dag idag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s