Lilla Gubben

Igår kväll var jag till stallet och upplevde en intressant men också jätte rolig grej. Först fick vi rida en timme och sedan var det dags för ridterapin. Ett av barnen kunde inte delta så hon som koordinerar det hela frågade om jag vill vara ”elev” på timmen så kunde de två barnen som var med lära mig vad de lärt sig under hösten. Så jag satt på hästryggen och fick göra precis detsamma som dem, medan en av volontärerna ledde hästen och två andra gick brevid mig. Sträcka och böja på händer och kropp, styra hästen mellan pelare, kasta bollar i en korgbollskorg, rida bak och fram på hästen och ha ett ”race” medan man höll upp en hula-hula ring i luften ovanför huvudet. Vissa av övningar var riktigt svåra så jag förstår nog nu hur bra grej det här är. Till slut vandrade vi på rad ner till andra ändan av stallområdet där de har små getter och sjöng  ”B.I.N.G.O and Bingo was his name-o”. :) Ni kan läsa mera om ridterapin här: http://www.openskiesjeddah.org. Där finns också en del bilder.

På stallet finns också en häst som jag tycker påminner om Lilla Gubben i Pippi Långstrump. Så söt! :)lilla gubben

En reaktion till “Lilla Gubben

  1. I got this site from my pal who told me about this web page and at
    the moment this time I am visiting this web page and reading very informative articles or
    reviews at this time.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s