Fyrverkeri

Det bästa som finns är att äta morgonmål tillsammans, det blir liksom en bra start på dagen även om det bara är för en liten stund. Och med det goda kaffet från kaffekapselmaskinen och rågbröd blir det ännu lite lyxigare.

Suttit vid datorn hela dagen och fått en del gjort. Katterna har turats om med att ligga i famnen. Den här gången lyckades kokoskexen, men tyckte faktiskt min ”i misstag” variant igår med två bananer var godare. Det blev för mycket kokos i dem nu.

Påväg till stallet om en timme och så kommer Tuomas efter mig senare. Här på eftermiddagen då vi gick ett varv runt området med Dalton körde en bil upp brevid mig. Det var ett av grannparen i vår ålder, hon är från Tunisien och han från Turkiet. De frågade om vi har planer för ikväll och att vi gärna får titta in senare på lite grillmat. Roligt och snällt av dem! Vår ursprungliga plan var att åka någonstans och äta middag på tumanhand (kanske med utsikt över den stora fontänen), men får se efter stallet sedan på vilken nivå energin är, om jag ens hålls vaken till tolvslaget. :)

Dalton och katterna tycker ändå det är rätt skönt att inte behöva stressa över några raketer ikväll! :)

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b30/62665786/files/2014/12/img_0256.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b30/62665786/files/2014/12/img_0272.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s