Gott Nytt År!

IMG_0342

Efter att vi kom hem från stallet igår kväll och varit på en kort joggingrunda med Dalton gick vi till poolrestaurangen och åt. Maten var sådär och myggorna bet på benen. Vid halv elva var vi färdiga att gå hem och sova, men så tänkte vi att näe till tolv måste vi ju ändå orka vaka så vi bestämde oss för att ringa på hos grannen. Vi stod utanför deras port en stund och var oense om vem som skulle trycka på summern för ingendera vågade. :)

Vilken nyårsafton det blev! Alltså de hade satsat så mycket. På mat och dekorationer. Alla var så fint klädda. Det var kanske tio stycken där, alla från Turkiet. Vid tolvslaget bar de in en stor chockladkaka från dessertbutiken Saadeddin och pepparkakor. Såå gott! Halv ett var vi hemma igen, mätta och nöjda. Det var superkul, glad att vi vågade ringa på! :)

Idag har Tuomas jobbat hemifrån och på eftermiddagen åkte vi båda till stallet för att hjälpa

till på ridterapin. Eftersom eleverna i den brittiska skolan som brukar hjälpa till på torsdagar och lördagar är på jullov behöver de nu extra hjälp. Alla som är engagerade i det här projektet är så hjälpsamma och glada, en riktig storfamilj. Roligt att få vara en del av det.

Just nu sitter vi i bilen utanför en restaurang och väntar på att bönen ska ta slut så de öppnar igen. Hungrig! :)

Det blir nog ett bra år det här! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s