Pannkakor och eftermiddagshike

Vilken bra dag det varit! Började med att jag blev bjuden på pannkakor till frukost. Efter det mötte vi upp en av Tuomas kollegor från Frankrike, hans fru från Australien och deras dotter för lite poolhäng. För att vår lilla vän Dalton (och vi) ska få lite annorlunda motion utöver att springa runt bostadsområdet så körde vi sedan i eftermiddags en timme norr om Jeddah för en liten hike promenad i öknen. Det var roligt, sådär halv andfått och skönt att röra på sig! Nu blir det grillade lammspett och libanesisk korv som heter Makanek och till det blomkålsmos. Vi kan nog också om och när vi vill. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s