Happy hund

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b30/62665786/files/2015/01/img_0484.jpg

Så här ser en lycklig hund ut som just fått ett ben han tycker om och vill tugga på. Benlagret vi hade med från Finland tog slut och eftersom Dalton är lite kräsen av sig så har inga av de ben vi hittat här i djuraffären dugt. Han har bara gömt dem, antingen under kudden eller grävt ner dem i trädgården. Hehe. Men igår var vi på nytt till djuraffären och de hade fått nya sorter, och hör och häpna de dög! :)

Dagen idag har utgjorts av blåbärspannkaka (köpte blåbär igår, de är sååå dyra så verklig lyx med färska bär), gym (stolt över att vi tog oss dit), pool (läste slut min pocket) och ridterapi i två timmar. Till middag blir det grillade råghamburgare med batat pommes.

Ha en skön lördagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s