Strykstund

Lyckades nästan förvandla dagens strykande till en riktigt harmonisk stund. Att stryka hör inte riktigt till mina favoritsysslor och högen hade igen vuxit och det kan vara så frustrerande ibland då det tar så länge och är svårt. Så jag bestämde mig för att göra det bästa av det, tog mitt morgonkaffe och min smoothie, satt på bra musik och så en stund senare var jag klar. Inte var det så jobbigt sen heller. :)

Halv tolv ska jag gå hem till australiensiskan på kaffe. Vi tänkte försöka få ihop ett gäng här på bostadsområdet som skulle kunna träffas regelbundet. Vi har båda hört att det på andra bostadsområden finns flera olika grupper som träffas och gör saker ihop flera gånger i veckan och tar med nya invånare genast de flyttar in, men på vårt bostadsområde finns det inte riktigt samma kultur. Så då måste vi istället för att ”klaga”, nu göra något åt saken. :)

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b30/62665786/files/2015/01/img_0580-0.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b30/62665786/files/2015/01/img_0581-0.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b30/62665786/files/2015/01/img_0559-0.jpg
..och katterna de sover alltid så sött :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s