Kallt!

bild 2

Hej! I’m back! Alltså jag fick en liten självkänsla-svacka och har inte riktigt vetat vad jag ska skriva om igår och idag. ”Tänk om någon tycker si om det eller tänker så”. Varje gång jag börjat skriva har jag tänkt att vem är liksom intresserad av att veta att jag igår var hela dagen med Tuomas kollegas fru (hon från usa). Först var vi till cafét där man inte behöver ha abaya på på lunch, sedan åkte vi till järnaffären Saco bara för att titta lite. Så hämtade vi hennes barn från skolan och drack en till kaffe och åt en megastor cookie. Vår lunch som skulle ta några timmar blev en sextimmars utfärd. På kvällen åkte vi med Tuomas till ett annat compound för att lyssna på ett föredrag om undervattens fotografering i Röda havet. Det finns en förening som ordnar sådana föredrag (olika tema varje gång) en gång i månaden. Träffade två finländare som bor en bit härifrån, men som ofta åker in till Jeddah. Vi börjar ju redan veta om ganska många finländare här så vi bestämde att vi ska försöka ordna en träff senare på våren. Roligt!

Efter min lilla svacka är jag nu tillbaka och kan berätta att jag inte bryr mig så mycket om vad andra tycker och tänker. :)

Det som vi tyckte var roligt i Saco var att de hade satt fram värmebatterier vid ingången. Liksom vadå, varför skulle vi behöva värme i huset? MEN alltså imorse när vi vaknade så var det kallt inomhus. Vi hade stängt av AC:na till natten för det var svalt redan på kvällen. Temperaturen ute var 16 grader på morgonen och 20 på dagen och blåste hårt. Varken väggar eller fönster är tätade i vårt lilla plåthus och så har vi stengolv så det var ju iskallt. Jag har inga strumpor (!) så måste låna av Tuomas..

Idag på förmiddagen åkte jag till ett köpcentrum och satt på ett café och gjorde lite grejer på datorn och köpte sedan ett par strumpor åt mig. Läste i tidningen att det drar kall luft över landet nu och att det till och med ska snöa i norr. På eftermiddagen har Dalton och jag varit på kaffe hos en av grannarna. Blivit en del kaffebulla den här veckan. :)

Det är veckoslut igen! Ibland känns det som att tiden står stilla, men så plötsligt är det torsdagkväll igen. Vi fick vår vattenleverens för en stund sedan och killen som hämtade flaskorna hade en dunjacka på sig…

Vi ska gå med Leo till veterinären nu för han ser ju inget, men hoppar envist upp på bordet och så trillade han ner därifrån rakt på nosen och haltar nu på ena bakbenet.

Ha en skön torsdagskväll allihopa! :)

bildbild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s