Hau-Hau hunden

Det finns en första gång för allt. Idag har Dalton varit på promenad längs med strandpromenaden Corniche. Det var en upplevelse för sig, inte bara för hunden utan också för oss. En aktivitet här är att ha picknick vid stranden, vilket betydde att strandpromenaden vimlade av familjer på picknick. Jag tror också att det var första gången de flesta såg en hund på promenad där. Vi har inte gjort det tidigare, vet egentligen inte varför men dels på grund av värmen, och också för att hundar inte är så välkomna här. Alla vände på huvudet, tog foton, log och skrattade, barnen sprang runt och ropade hau-hau. Först var det lite underligt, men sedan slappnade vi också av och kunde skratta med. Några barn vågade också fram och klappa lilla Dallisen som nog inte riktigt förstod vad det var frågan om och skulle kanske hellre ha tagit del av vad picknickfolket hade att bjuda på, för det doftade såååå gott överallt. :) Undrar inte alls om vi är på första sidan i tidningen imorgon såsom de togs foton. Också bilarna stannade upp och stoppade trafiken. Och vädret ja, 23 grader och perfekt för en eftermiddagspromenad. Det gör jag gärna igen!

Det har varit en jääätte bra dag idag. Imorse steg vi upp tidigt, åkte till Paul’s på morgonmål. Sedan jobbade Tuomas några timmar och så gick vi till gymet. Ikväll skall vi till amerikanska paret på middag och så efter det på filmkväll till Merja och Timo. Så veckoslutsprogram är det åtminstone inte brist på. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s