Lördag

Dagen började tidigt med morgonmål på Paul’s. Vi tycker om att försöka hålla samma rutin med vaknandet varje dag, då blir det inte så stor skillnad på veckoslut och vardag. Tycker det fungerar bra. Efter det promenad (promenad för att det är såå stort!) i köpcentret Mall of Arabia. Vi hittade hikingskor på rea, så nu kan man lugnt klättra på stenar i öknen utan att vara rädd för att stiga snett. Så kom vi hem och har pysslat med allt möjligt hela dagen. Fick till exempel ett super snyggt nytt grepp på tennisracketen och jagat bort den stora stygga svarta katten ett antal gånger från muren vår. Den sitter där, stirrar på våra kattungar och viftar med svanstippen (som den skulle vara på jakt). Skrämmande. Så kom Merja och Timo på extempore eftermiddagsgrillmiddag. Lyxade till det med en jordgubbsdricka, krossade jordgubbar med bubbelvatten och citronsaft. Vädret är så fräscht och man känner sig på något sätt så pigg! Hettan gör väl att man känner sig lite degig så jag kan liksom inte sluta förundra mig över att det kan vara svalt här också. Och att vi tydligen trivs bättre med det. Det här har varit ett av de bästa veckosluten på läääänge.

Och vet ni vad. Det finns en första gång för allt och ikväll skall katterna till veterinären för att kastreras. Och vi ska assistera veterinären. Han är ensam där och behöver hjälp med det. Katterna har de senaste veckorna börjat jama som tokar, springer runt och är lite dumma med varandra, naggar varandra i nacken och sånt. Eftersom det finns en massa andra okastrerade katter här i trädgårdarna så vill vi inte att någon ska bli med ungar. Veterinären frågade om vi är okej med att se blod. Ja, jag vet inte, det återstår att se. Vi hörs imorgon! :)

2015/01/img_0748.jpg

2015/01/img_0755.jpg

2015/01/img_0753.jpg

2015/01/img_0747.jpg

2015/01/img_0757.jpg

2015/01/img_0758.jpg

2015/01/img_0760.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s