Tröttis dag idag

Det gick bra! Inte varje dag man får hålla i en katt och titta på då veterinären skär upp, plockar ut, slår en knut på blodådran och skär av. Det gick hur bra som helst, mådde inte alls illa eller fick panik eller något! Amazing!

Men idag har däremot varit en lite seg dag för vi kom ju hem därifrån elvatiden igår kväll och så skulle katternas temperatur följas med och om örona blev kalla så fönade vi lådan de låg i så de fick varmt igen. De vaknade först tretiden och efter det sov vi alla från och till fram till klockan sex då klockan ringde. Idag har den ena katten varit supertrött (legat brevid Dalton och snarkat) och den andra följt mig hack i häl, jamat och velat upp i famnen. :)

På förmiddagen var en av grannflickorna här med sin dotter på kaffe och så läste jag fram till tre då jag gick på pedikyr. På kvällen var jag sedan till en butik efter två tavelramar (kom på en idé till sovrumsväggen) och så gick vi till Merja och Timo och åt kyckling pasta till middag. Mums!

2015/01/img_0787.jpg

2015/01/img_0788.jpg

2015/01/img_0786.jpg

2015/01/img_0785.jpg

2015/01/img_0783.jpg

2015/01/img_0784.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s