Tråkigt

Alltså jag har haft så tråkig dag idag. Trååååkigt. Inte haft lust att varken träna, göra något eller åka någonstans. Men det blev sedan bättre mot kvällen. Tuomas är nu på fotbollsträningar och jag kom på att titta på svenska matlagningsprogram, hel frivilligt, trodde inte den dagen skulle komma! :) Ja, vi har väl blivit lite mer intresserade av matlagning på sistone och vill lära oss mera så att vardagsmaten inte känns så jobbig att laga och inte behöver äta ute bara därför. På senaste tiden har det varit riktigt roligt och dessutom blivit gott! Ikväll cyklade jag till butiken och köpte grillad höna och salladsingredienser (innan jag blev hungrig!), gjorde batatmos och åt lite lingonsylt till. :)

Bättre dag imorgon, det har jag redan. nu bestämt mig för! :)

2015/01/img_0811.jpg

2015/01/img_0812.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s