Choklad och kattuppfostran

Mysig morgon, tråkig förmiddag, helt okej lunch (köttfärs och zucchini), lek med grannen och hennes flicka vid en av lekparkerna, tupplur, julklappschoklad och bok. Men sedan blev dagen mycket piggare för talade en timme med en väninna (tack för att du ringde:) i telefon och det gav så mycket att lite få tala av sig, höra vad som händer utanför bubblan och få motivation. :) Så nu är jag eld och lågor igen. Gjort en plan för imorgon, börjar med yoga klockan åtta (äntligen en grupp som börjar ha timmar här på gymet) sedan skall jag ta itu med en företagarkurs jag hittade på nätet och lite andra to do:n också.

Chokladboxen åkte i skräpkorgen, det är liksom inte okej att äta så mycket choklad varje dag, man blir bara så trött och slö av sockret även om det för stunden är världens bästa lösning. Lite är okej, men inte sådär som det varit nu sedan julen. :) Läste ändå en artikel idag om att power naps är en bra grej, förbättrar på minnet. Det finns inget skönare än att sova tjugo minuter på soffan med ett stycke hund och två kattungar som kurar ihop sig brevid. :)

När Tuomas kom hem sprang vi ett varv runt området, åt red curry kyckling med fullkornsris till middag och förde sedan katterna på efterkontroll till veterinären. Allt är okej och såren läker fint. Och ja, så gick jag och sa ja till att imorgon kväll se på då veterinären ska avlägsna en cysta från en hund. Att sådan dag här.. :)

Märkte att jag bara tagit ett foto idag, också det lite i misstag. Det får tala för sig själv..jag tittade bort en halv sekund och då tyckte Pumba en nagellacksflaska var en rolig leksak och skuffade ner den med tassen..rakt i stengolvet. Det var rosa nagellack över hela golvet. Sedan var han på time out i badrummet en stund och såg skamsen ut (tyckte jag åtminstone). Vi lär oss, sakta men säkert, båda två.. :)

2015/01/img_0829.jpg

En reaktion till “Choklad och kattuppfostran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s