Gröt på Park Hyatt

Sådärja. Jag är nu i bilen påväg hem från en frukost med tjejerna som bor utanför bostadsområdet. Det var trevligt för har inte sett dem på länge och japanska flickans baby hade också vuxit jättemycket. Vi bestämde oss för att prova frukost på hotellet Park Hyatt och det är nog ett så fint ställe. En av deras restauranger ligger precis vid havet och då det är svalare nu gick det att sitta ute. Man såg färggranna fiskar simma i vattnet precis brevid. Men dyrt var det. De hade en frukostbuffé som såg väldigt bra ut, men jag hade ätit lite redan sjutiden då vi steg upp så valde gröt med kanel och sirap från listan deras. Det var super gott! :)

Igår var en super dag för den började med en och en halv timme flow yoga vid poolen. Det var såå skönt, tungt och exakt vad jag behövde! Sedan hade jag så mycket olika saker som skulle fixas så blev till och med några ogjorda, men det gör inget. Det var roligt att ha att göra, en stor kontrast till det dagar det varit tråkigt. På eftermiddagen gick jag sedan på promenad med grannen och så på kvällen åt vi middag hos Merja och Timo. Hundoperationen blev inte av, kanske ikväll istället.

När jag (om en halv timme) är tillbaka hemma ska jag gå och hjälpa tjejen från Finland som jobbar på dagiset på bostadsområdet att inreda hennes nya klassrum. Och nu måst jag sluta skriva för börjar må illa då trafiken här inte är så lugn. Bromsa, gasa, bromsa, gasa, tuta, kila förbi andra, gropar i vägen, u-sväng, bromsa, gasa.

Vi hörs senare!

2015/01/img_0894.jpg

2015/01/img_0898.jpg

2015/01/img_0900.jpg

2015/01/img_0901.jpg

2015/01/img_0905.jpg

2015/01/img_0906.jpg

2015/01/img_0910.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s