Lördag

Vad mycket man hinner med om man stiger upp tidigt! :) Vår dag började med Tuomas goda fullkornsbananpannkakor och fortsatte med klädskåpsköp på en souk (marknad) nära oss. Vi visste precis vilken av de små butikerna vi skulle till, vilket skåp och mått. Till sovrummet kommer ett i samma stil som det som är där nu men med skjutdörrar och i lilla trumrummet kommer ett liknande lite mindre, men med vanliga dörrar.

Så körde vi hem via djuraffären och tittade in i en butik där de hade rea på seglingsutrustning, åt take away indisk curry kyckling och såg på en tv-serie. Fixade lite och underhöll ett stycke hund och två katter. :) och då hade klockan inte ens hunnit bli två!

Just nu sitter vi i bilen påväg till den äldre delen av Jeddah, Al-Balad. Där ordnas för andra gången en gatufestival. Ni kan läsa om den här http://www.arabnews.com/travel/news/690376. Mera än att det lär ska var fint och väntas flera miljoner besökare vet vi inte, så berättar mera när vi varit där! :)

Ha en super skön lördag allihopa!

2015/01/img_0981.jpg

2015/01/img_0986.jpg

2015/01/img_0975.jpg

2015/01/img_0978.jpg

2015/01/img_0997.jpg

2015/01/img_1005.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s