Två positiva :)

Positivt ett: bad compoundets service om hjälp. Tidigare har man sedan fått ringa efter dem flera gånger under en vecka för ingen har kommit till huset, de har sagt ”maybe in one hour” och så har de dykt upp tre dagar senare. Men idag så hände det! Bad om hjälp till klockan nio imorse, satt och drack mitt morgonkaffe för tänkte inte att någon skulle komma. Prick klockan nio så ringde det på! Gick helt i lås, haha. Snabbt in med hund och katter (mutade med lite godis) i badrummet och försökte komma på vad det var jag bett om hjälp med. Två av eluttagen måste bytas för stöpseln hålls inte på plats, två av ac:na föras på service för de har börjat lukta fukt i huset (de glömde berätta att de ska på service varannan månad så nu har de varit utan service ett halvt år..) och så en grej o köket. Det tog halva dagen för dem att få allt gjort, men åtminstone är det nu fixat, tjohej! :)

Positivt två: det finns visst organisk mat och närproducerat här!! Det sistnämnda är det jag saknat mest! Men fick idag veta via en chat grupp jag är med i att det finns ”hur mycket som helst” att välja mellan. Några caféer, några restauranger, några butiker online som levererar produkter hem, två butiker och en bondgård norr om Jeddah som levererar en box med organiska närproducerade grönsaker en gång i veckan till ytterdörren!! De har också grass fed lamb, man kan beställa. Tydligen sådana här ”små” saker här som gör en super glad!

Jag är nu i taxin påväg till Tuomas jobb och så åker vi därifrån för att försöka hitta en av butikerna som säljer organiska produkter. Hoppas det är bra! :)

2015/02/img_1970.jpg

2015/02/img_1938.jpg

2015/02/img_1977.jpg

2015/02/img_1947.png

2015/02/img_1978.jpg

2015/02/img_1979.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s