Dalton…

…är en sådan liten filur. Han blev serverad hundkex hos Merja, tog det i munnen, försvann bakom knuten och kom tillbaka efter följande kex. Helt svart om nosen! Haha, hade tydligen grävt ner kexet i rabatten.

Spenderade hela min eftermiddag från tolv till fem hos dem, har tydligen pratat så jag har ont i halsen och lärt mig mycket, mest om livet, men också om allt möjligt annat. Visst kändes det ibland som att jag borde ha gått hem och ”fått något gjort” men in the end så är det kanske inte så viktigt sen ändå. Hinner göra det imorgon. Så gick vi sen ännu på en promenad och nu kom Tuomas hem så det blir en lugn kväll med mat och film. Skönt.

2015/02/img_2016.jpg

En reaktion till “Dalton…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s