Trafiken…

…är något som verkligen testar ens nerver här. Tuomas förde mig till Paul’s för morgonmål med några tjejer och det tog 45 minuter för oss hit. Han sa att det är sådär varje morgon han kör till jobbet, ifall man inte startar supertidigt eller sedan lite senare. Vi bor lite vid sidan om så därför också det alltid tar tid att ta sig till ställen. Eller inte egentligen för att det är så lång väg (hit till Paul’s är det 11 kilometer från oss..) utan för att bilarna sniglar sig fram och stockar sig vid varje avfart, infart och korsning. Och då inte bara till exempel den yttersta filen som ska svänga till höger utan också bilarna från vänstra filen så alla fyra filarna i mitten måste stanna. Helt kaotiskt och nerverande. Men det hjälper inte att stressa upp sig för det går inte att göra så mycket åt saken. Vi hade kaffe med och lyssnade på musik i bilen, roligare så och så är man på bättre humör när man kommer fram. :)

2015/02/img_2010.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s