Morgonmål!

Det har blivit så roligt att satsa lite extra på morgonmålet varje dag (okej vissa dagar blir lite enklare, men ändå), För det är ju dagens viktigaste mål. Igår emellan mellan programmen (förmiddagsutfärd med en grannen och eftermiddagskaffe med en annan) veckoslutshandlade jag i vår ”bybutik”jag så den här dagen skulle börja bra. På vägen hem fick jag punktering på bakhjulet och trampade med skon i hundbajs, men världen gick inte under för det. :) Hade haft en så bra dag så började bara fnittra.

Imorse efter att vi sprungit ett varv runt området (Dalton blev hemma och sova han visade inget tecken där under täcket på att villa komma med), gjorde vi saft i vår saftmaskin. Ingefära, citron, äppel, avokado och mynta. Det blev riktigt gott! Så avokado, kokt ägg och basilika från egen gård på pumparågbröd och en bra bok vid sidan om. Nomm!

Den här helgen skall vi besöka två stränder, en hotellstrand och en annan privat. Det är varmare nu igen så det är ganska mycket människor i farten! Vi har ”sparat” våra strandbesök de senaste månaderna för det är superdyrt inträde (150 sar per person, som just nu är 36e…).

Nedan ser ni också en update över hur långt de kommit i byggandet av världens högsta byggnad, Kingdom tower.

Ha en bra fredag allihopa! :)

2015/02/img_2052.jpg

2015/02/img_2053.jpg

2015/02/img_2051.jpg

2015/02/img_2050.jpg

2015/02/img_2047.jpg

2015/02/img_2048.jpg

2015/02/img_2049.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s