Home delivery

Vi provade för första gången igår att beställa mat från en restaurang utanför bostadsområdet. Vi har sett så många home delivery bilar och förstått att det är något som fungerar väldigt bra här. Inte bara med mat utan annat också. Så vi beställde sushi (första gången jag åt det här), väldigt proffsigt tog de vår information så nästa gång man ringer behöver man inte upprepa utan de vet adress och sådant.. Det tog en och en halv timme ungefär, men det gjorde inget, vi behövde inte sitta i trafiken själva, äta och sedan köra tillbaka i kvällsrusningen. Gott var det också!

Igår på dagen var vi på stranden med ett finländskt par Tuomas träffat på när jag var bortrest. Det var inte så många andra på stranden för det blåste och var kring 25 grader. Vi tyckte ju det var skönt då det inte var så hett (men i vattnet gick jag inte, det var kallt!). Här är en länk till en rolig bloggtext om skillnaden mellan finsk och saudisk syn på väder och temperatur. :) http://www.blueabaya.com/2014/05/saudi-finnish-temperature-chart.html

2015/02/img_2073.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s