Gonatt…

….från Dubai. Ja, här är vi igen! :)

De senaste två dagarna har varit super produktiva och goda nyheter är att vi har ”hittat” en hushållerska som inte bara är otroligt duktig och trevlig, utan också tycker om djur!! De tre som vi ”provade” på i höstas tyckte inte alls om djur och en av dem lämnade ju porten uppe så Dalton rymde.

Jag har hört mig för i några månader via bekanta och nu verkar vi haft tur! Tanken är att genom att hon lär känna oss, huset och djuren en till två gånger i veckan skall kunna ta hand om till exempel katterna under sommaren och vid behov också Dalton om det behövs. Jag vill verkligen kunna lita till tvåhundra procent på situationen innan vi lämnar dem med någon utomstående. Men den här helgen är Dallis med trygga Timo och Merja.

Landade i Dubai för några timmar sedan. Köerna till passkontrollerna är nästan värre än i Jeddah, varit så alla gånger nu, så det tar sin lilla stund. Vi bor en natt på ett hotell nära flygfältet (tydligen uppgraderas rummet med större sannolikhet om man checkar in sent!) och tidigt imorgon kommer ett kompispar också hit. Det kommer bli så roliga dagar här. Ser så fram emot att få umgås utan desto mera planer!

Eftersom ingen annan förutom våra föräldrar får komma och hälsa på oss där borta (förutom om man blir beviljad affärsvisum) så är vi tacksamma för att det går att ordna så här!

Sov gott! :)

2015/02/img_2164.jpg

2015/02/img_2172.jpg

2015/02/img_2162.jpg

2015/02/img_2171.jpg

2015/02/img_2170.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s