Tisdag – städdagIdag var vår maid här som jag berättade om förra veckan och hon är så bra att jag nästan tänkte krama henne när hon gick. Hon är hemma från Etiopien. Vi kommunicerar på arabiskengelska med olika gester och mycket skratt.

Innan hon kom badade jag både hund och katter i badkaret och borstade sedan dem utomhus en god stund, det är vinterpälsen som börjar falla av nu och det syns..men efter hon gått så fanns det typ inte ett hårstrå kvar. Klart en sak som man ”får leva med” då man har husdjur och det hör till, men ändå, härligt att det städas ordenligt då det städas! :) 

Om det skulle finnas blombutik här skulle jag gå och köpa en bukett för det finns inget bättre än en städad lägenhet och färska blommor på bordet. :) 

På eftermiddagen jobbade jag med företagarkursen och när jag kom till den delen som krävde läsning bestämde jag mig för att gå till poolen, läsa och äta en sen lunch där. Behöver inte förklara hur skönt det var. Och nu är det över trettio igen på dagarna. Skönt och samtidigt lite overkligt…måst njuta nu innan det blir så hett man inte kan vara ute på dagen.

När jag kom hem hade städande och tvättandet smittat av sig för Leo höll på och tvättade hela Daltons huvud. Noggrant från öra till öra. Skall försöka lägga upp en video på det. Jag undrar nog om det är helt normalt hur bra de tre här kommer överens. Vad har vi liksom gjort för att lyckas med det? Ingen aning. Bara varit som vi alltid är och så har de lärt sig. :) 

Igår kväll bjöd vi Merja och Timo på middag som tack för att de hade tagit hand om Dalton på veckoslutet. Invigde våra nya utesoffor som vi köpt av grannen som skall flytta härifrån. Var sådär lagom myggigt…men med lite myggprodukter så gick det bra att sitta ute. Lagade pasta bolognese och efter maten drack vi te från sydafrika, åt ananas och såg en serie. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s