”Potatismos”Vi hörde att de öppnat en ny restaurang vid en av poolerna, så vi bestämde oss för att prova på den igår kväll. Det var helt klar första kvällen de hade öppet, för ungefär inget gick som det skulle. Tyckte nästan lite synd om servitörerna vid något skede. Och maten. Biffen smakade paff och potatismosen var kall och hade så mycket smör (mjöl och vitlök!) att den fastnade i övre delen av munnen när man tuggade. Smakade mer pajdeg än potatis. En av maträtterna hann inte komma förrän vi andra hade ätit klart, så då bestämde vi oss för att avsluta kvällen där. Nästan så man kunde ha gått via korvkiosken på vägen hem, om det funnits en. Vi gick istället via matbutiken och köpte glass. Men det var trevligt att sitta ute och så hade de ordnat med jazzmusik i bakgrunden och dekorerat med lyktor. Kanske de bättrar på sig om några veckor! :) Nu hör ni sitter vi i bilen på väg söderut. Har sovit sådär inatt för varit så nervös och väntat på att det skall bli morgon! Vi ska få prova på något vi haft på ”vår lista” över saker vi vill göra här. Vi ska nämligen segla!!! Oj oj oj. Ha en bra dag! Vi hörs senare! :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s