Antikaffärer!

Jag har under en längre tid redan velat besöka några antikaffärer. Hörde att de skulle finnas några nära Khaleel museumet och det gjorde det! Hur många som helst! Det var bara några som hade öppet, men oj så mycket fint det fanns att titta på. De andra butiksägarna hängde utanför och började prata med oss, visade sin cykel som Tuomas fick testa och så fick jag en present, en liten tavla. I en av butikerna visade ägaren oss hur en gammal grammofon fungerar och spelade skivor med arabisk musik så det dånade över kvarteret. Såg två så fina ljusstakar i tenn, de var ungefär 60 cm höga och kostade 300 euro. Lite för mycket, så vi sade att vi återkommer. Roliga små stunder som man lever länge på här. Tror det där blir ett ställe man kan åka på nytt och på nytt till! :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s