Måndag! Har inte så mycket att skriva om idag. Jobbat med kursen hela dagen och så var jag på massage på eftermiddagen. Skönt! :)

I lördags där vid muséet, när vi stod och pratade med antikbutiksägarna så sa en av dem plötsligt åt mig och Merja att följa med! Men bara ni två! Så det gjorde vi. Gick in genom en stork tung mörk trädörr och där bakom fanns ett utrymme som var en del av muséet, men kan hyras av vem som helst som festlokal, men bara för kvinnor. Som en stor inglasad innergård med en fontän i mitten. Det var jättefint! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s