Husdjurstisdag

Denna tisdag har haft lite djurtema över sig. Imorse var jag på morgonmål med en kvinna vars man äger en stor veterinärklinik här. Vi satt i samma bord på femtioårskalaset för en månad sedan och så frågade efter det om jag vill träffas något tag. Roligt! Hon är gift med en saudi och har bott här i femton år. Efter morgonmålet åkte vi dit för att titta på stället, hälsa på hennes man och veterinärerna. Jättebra att veta att det stället finns. Vi har ju en veterinär på bostadsområdet men det här var liksom en ordentligt klinik. 

När jag kom hem var vår maid hos oss och fixade hela eftermiddagen. Roligt med sällskap hemma. Visade henne lite foton och så berättade hon om sitt hemland. Så underhöll vi oss också med att titta på hunden och katternas olika sovställningar..de kan nog vara rätt så underhållande emellanåt! 

Nu ska jag gå med Dalton på dagens långa promenad. Vi har nu några morgnar försökt promenera tidigt, men det är så mycket allt möjligt (avgaser?) i luften att det nästan luktar lite illa och luften är sådär tjock. Usch. Men det är bättre nu på eftermiddagen och då det blåser lite mera. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s