SandstormSå här ser det ut när sanden plötsligt finns överallt i luften!  Varit småflunssig och mest bara hemma nu några dagar, men tänkte jag skulle simma lite idag. En tjej jag umgåtts lite mera med på senaste tiden skulle komma till poolen med sina tre barn för att fira att det är torsdag, alltså vår fredag. Hon är hemma från Peru, kan minilite svenska för de bodde i Göteborg några år. Det är nästan fyrtio grader i solen. Puhh! Bara att börja vänja sig igen… Men flunssa, värme och 3 km promenad är nog ingen kombination jag rekommenderar! Imorse när Dallis och jag var på promenad så såg vi en död katt i en plastpåse. Måste hela tiden titta 20 centimeter framför hans nos när vi är ute och går, så han inte äter något skräp eller annat opassligt. Finns allt möjligt onödigt i buskarna. Och idag så tittade jag bort en halv sekund och så nosade han på plastpåsen och så såg jag katten i den. Usch….! Den hade säkert blivit under en bil och så hade någon lyft den åt sidan. :(

Men lite positiva nyheter också! Daltons anti-rabies blodprov är godkänt på ett laboratorie i Tyskland (ja provet måste skickas så långt) så det betyder att han får resa in i Europa igen om tre månader! :)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s