Hustvätt

Inte alla dagar jag kan säga det här, men jag har tvättat vårt hus idag. Tog trädgårdslangen och duschade av det. Färgen blev kanske lite mer grå än beige-grå. Mycket fräshare. Förrän ni tycker jag är lite underlig så kan jag berätta att de senaste dagarna gått åt till att förbereda, städa, handla, fixa, ordna. För om tjugo minuter landar mamma och pappa i Jeddah!! 

De är typ en av de få gäster vi kommer att ha här, för ingen annan än föräldrarna kan få visum hit. Så det är ju helt otroligt spännande! Och vi har inte haft övernattningsgäster på över ett år, så bara det i sig är ju spännande!     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s