Sandstorm

Om någon skulle fråga vad vi gjorde igår, skulle jag svara: satt i bilen. För det gjorde vi från nio till fem. Körde österut och upp i bergen till Taif och området där omkring. Jättefint och bara tjugofyra grader där uppe! Härligt! I en liten by Ash Shafa fanns det mycket fruktodlingar och lokala sålde frukter längs med vägen. Landskapet set så annorlunda ut med all grönska och växtlighet! Vi köpte färska morötter och grillad majs. Men det var dimmigt så man såg inte riktigt lika mycket utsikt som senast vi var uppe i bergen.  

Dit upp där den gula byggnaden syns (ett hotell) körde vi längs med en vinglande motorväg. 

  

  

Blev tvungen att betala några euro för att snabbt ta en bild på honom och kamelen.

Köpte lite te med socker i. Eller så var det socker med te. Hur som helst, gott var det.  

  

  

  

 På vägen hem så möttes vi av den värsta sandstorm vi har upplevt under vår tid här. Det var ju värre utanför Jeddah där det fanns mera sand, men nog såg vår gård ut som efter en sandstorm också! Golvet inne i huset var också täckt av sand då det kommer in genom minsta lilla springa. Tur att vi var många som kunde sopa och dammsuga! :) 

  

  

  

Det har varit sandstorm idag med så vi har bara varit inomhus. Men skönt så också. Har legat på soffan och läst en hel pocket, Khaled Hosseinis Tusen strålande solar. Väldigt bra!   

Ser fram emot morgondagens teettiofyra grader. Över fyrtio är nog lite för hett. 

  

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s