Glad påsk! 

Hej igen! 

Kändes som ett bra beslut att ta lite semester från skrivandet då föräldrarna var här. Liksom se och uppleva och inte hela tiden behöva fundera på vad, när och hur jag ska skriva och uppdatera. Lite som att inte hela tiden kolla på sin telefon eller ta foton på allt. :)

Det är nog en märklig känsla att först bo här på tumis ett år, sedan få besök, och nu åkte de hem igen. Innan så har allting här bara varit ”vårt”. Men nu har vi delat med oss. De är liksom nu de enda som vet exakt vad jag berättar om, om jag till exempel säger att jag sopade gården (igen) eller var till gamla stan och åt plätt-äggs-bröd. Eller att citronträdet har en citron och basilikan vuxit en centimeter på ett dygn. Så underligt! Tänk om vi skulle kunna få besök oftare, hur roligt skulle inte det vara! :) Kändes nog lite ensamt sedan att vakna följande morgon, men vi tog genast bilen och åkte på upptäcksfärd och gjorde dagen till våran dag. 

Nedan vår vecka i bilder. Det blev liksom Jeddah på ett år på en vecka. Mycket sittandes i bil, mycket mat, ikeaköttbullar med jordgubbssylt (!), promenader i köpcentrum och på marknader, gallerior, promenader med Dalton på compoundet, pool, strand, antikaffärer, och på kvällarna var alla jättetrötta. :) Eftersom det inte finns så mycket ”turistande” här, kunde en programpunkt ”bara” vara att köra till matbutiken, handla mat och åka hem och grilla. En upplevelse det med. :)    

                           

Nu återgår vi till vardagen igen. Tuomas är på jobb och jag ska springa i poolen med en av grannarna. Snart är det sommar! :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s