Den här veckan

Jag har liksom ”suttit” och väntat på att det skall hända något den här veckan som jag kan skriva om. Och så har det slutat med att dagarna bara flutit på och så plötsligt finns det hur mycket som helst att skriva om men vet inte var man ska börja. Motivationen går upp och ner, ibland kan en rapport om vad jag ätit till frukost kännas super viktig och andra dagar skrattar jag lite åt det. :) Det går liksom i perioder.

Annat som också går i perioder är träning och våra dagar här. Kommer inte ihåg när jag senast skulle ha varit på en länk eller till gymet. Istället är det simning och hemmaträning som gäller just nu. Bättre att ta ut det bästa av alla perioder istället för att känna sig ”dålig” för att inte hinna eller orka gå på gym. Huvudsaken att man gör något fysiskt eller styrketräning minst en halv timme per dag. :) 

Tuomas har jobbat sena kvällar hela veckan och jag har mest bara varit hemma. Måste återställa balansen efter förra veckans intensiva program. :)  

På tisdag och onsdag provade jag på att gå på spa utanför bostadsområdet. Det var coolt! Bara kvinnor fick gå in i huset och där inne öppnade sig en stor salong på tre våningar med café, hårsalong och spa. Man ”checkade in” och så lämnade man abayan i garderoben och fick istället en liten badrock att sätta på sig. Ena dagen provade jag på marokanskt bad (först sitter man i ångbastu en stund och efter det skrubbar en dam en med en borste så all död hud trillar av en och fram kommer mjuk fin hud) och följande dag satte jag lite ljusa ränder i håret.

Det som var annorlunda med hårfärgandet var att det var tre personer som samtidigt fixade. En gav foliebiten åt den som höll i håret och den tredje satte på färgen. Var sådär lite halvt skraj. Slutresultatet blev helt okej, inte toppen, men bra. :) 

Idag är det torsdag och det betyder att då Tuomas kommer hem ikväll är det veckosluuut! ☺️

   

 

Tog bara ett foto där inne och så blev det suddigt! :/

  

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s