Frukost update

Lagade pannkaka med fruktsallad till morgonmål. Mums!  

 

Varit en bra dag idag, för vi har varken haft planer eller bråttom någonstans. Ibland kan sådant som att planera att åka på morgonmål följande dag (även om det i sig är en rolig grej) bli stressigt en ledig dag. Så vi vaknade utan planer och har haft en super dag! 

Det är lustigt väder också. Ligger ett tjockt molntäcke över hela himlen. Känns som det skulle kunna börja regna vilken minut som helst (men det gör det nog inte). Jag har börjat tycka att det är sååå skönt med moln och skugga. Att få stå ute under ett sommarregn skulle vara happiness just nu. Den dagen trodde jag inte för ett år sedan skulle komma, åtminstone inte så här snabbt. :) Så därför sitter vi nu vid poolen med varsin cappuccino, läser i våra pocketar och njuter. :) 

Imorgon är det uppstigning klockan fem, berättar varför senare! 

    

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s