Skönt väder

Det var så skönt väder hela förra veckan. Berodde tydligen på kallare väder norr om landet, i Jordanien hade det snöat. Här var det kring 26-29 grader och på kvällarna lite över 20. Sååå skönt. Därför blev vårt veckoslutsprogram väldigt poolcentrerat. Och så köpte vi badmadrasser från supermarketen för en euro styck. Märkte först i poolen att de kanske var mera menade för barn än för vuxna. :P  Jag läste slut två böcker. Och så åt vi bananpannkakor både fredag och lördag till frukost. Lyx.      Dalton tyckte också om det svalare vädret. Vi har lärt honom springa brevid cykeln och han tycker det är så roligt. Skuttar på som en känguru och tycker om spurter för då får han sträcka på benen ordentligt. Och efter det lägger han sig nöjt i soffan igen. :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s