God morgon! 

Min morgon började såhär: 

 

Skulle hänga upp abayan på klädhängaren och där tittade den där på mig. Jag skrek/pep till så katterna gömde sig under sängen. Tuomas fixade det sedan. Som tur är det många månader sedan vi senast haft en inne. Usch i kvadrat.  

Igår åkte vi till ett av hotellets stränder.  Skön dag och god mat. Det blåste lite men det gjorde absolut inget.  

   

Annars så har jag faktiskt inte varit utanför bostadsområdet på heela veckan. Vissa veckor är bara sådana. Den här veckan berodde väl lite på säkerhet också, en allmän uppmaning om att vara lite försiktig med var man rör sig. Har sprungit i poolen varje morgon med grannen, ätit lunch där och så gått hem och jobbat med olika saker. På kvällen har det sedan varit promenad med Dalton, hälsat på hos någon annan granne eller lagat middag.   Blivit lite utav en tradition att lyxa till frukosten på veckoslutet. Så vi köpte bär till banan-ägg plättarna, åtta euro asken men det är det värt. De smakar sommar! Can’t wait! :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s