Myggor och gym!

Det blir varmare och varmare varje dag så nu går det inte riktigt att springa ute. Igår kväll var det ännu trettio grader och fuktigt. För ett år sedan (ja tänk jag har bott här ett år redan) sprang vi flera gånger i veckan runt runt och jag hade till och med svårt att hitta här på området och tyckte det var stort och som en labyrint, nu är det ju inte så mera. Och motivationen till hemmaträning sjönk lite också…så jag tog mig till gymmet nu på förmiddagen. Kändes bra! Men det är nog första gången min excuse för att bara vara där en stund är MYGGOR! Har säkert 40 bett överallt. Överdriver inte. Så det blev ett lite kortare besök. :)   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s