Rolig eftermiddag! 

Så här är det, att umgås med ett gäng härliga typer en eftermiddag gör susen! Träffade flickgänget som bor utanför bostadsområdet igår hemma hos en ”ny” tjej. Det är jättelängsen jag sett dem alla och det blev en så rolig eftermiddag. Lite mat, poolhäng och så kaffe och efterrätt.     

  

Märkte inte ens att jag varit där i fyra timmar och så gick solen plötsligt ner. Tuomas kom efter mig vid halv sju och så åkte vi och åt mexikanskt till middag. Hann just in på restaurangen innan bönen började. 

Idag åkte jag en sväng till en mall för att se om jag skulle hitta en klänning till en frackmiddag vi skall på om tre veckor. Eftersom det sällan finns provutrymmen i butiken köpte jag två för att prova hemma. Får sedan åka tillbaka och returnera ena eller båda. Hade på mig träningsdojjorna också och det blev en 3,5km promenad i köpcentret enligt stegräknaren.    

Sedan så har jag plötsligt blivit så fruktansvärt trött på att äta ute eller beställa hem. Vi gör det åtminstone en gång per dag den senaste tiden. Vi måste bli bättre på att planera vad vi äter och handla mat. Vi har blivit riktigt duktiga på att kocka vardagsmat när vi vill det är det där med att handla innan man blir hungrig som ännu kräver lite övning. Då är det ju lättare att beställa hem. Tittade på ett matprogram igår där de lagade omelett och det såg inte så svårt ut. Provade idag och jösses så stolt jag är över den! Namm!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s