Hurra för Dallis!

ja eller det var igår. Dalton fyllde sex år. :)

Grannen frågade om jag ville åka med ”ut på tur” så vi körde till ett ställe jag inte varit till förut. Ett lopptorg, en seconhand butik som innehas av ett barnhem. Vem som helst får föra dit sina saker för att säljas och alla pengar går till barnhemmet. Stället var en stor villa på två våningar och alla rum var fyllda från golv till tak med prylar. Och vilka fynd vi gjorde! En födelsedagspresent åt Dalton, två dekorationsprylar och en fin abaya som kostat 300 euro men nu var 20 euro.  Det fanns också så fina kistor, arabiska kaffekannor, krukor, korgar, tavlor, speglar……     

 

Den här dörren och spegeln var fina. Men dörren kostade 1500 euro..              De hade också ett designer rum.

 Här är mina ”prylar”. :) Vi har absolut inget förvaringsutrymme och ingenstans att sätta dem här i vårt lilla plåthus. Men jag försökte tänka lite mera långsiktigt och att de nog får sin plats någon dag. :)    

  

Och här är Daltons present. Vi grillade också en biff och det är nog den snabbast uppätna biffen i världshistorien. Slurp sa det bara och så var den borta. :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s