Snorkling med campinggänget

Igår var det dags för årets första dyknings-och snorklingtur med campinggänget. Mycket lyckat. Det har nu äntligen slutat blåsa hårt varje fredag verkar det som (hållit på sedan januari) så fick riktigt sommarkänsla då båten brummade och susade fram över ett lugnt hav. Vi besökte tre korallrev varav det andra var bland de finaste jag någonsin snorklat vid. Dykarna hade sett haj och sköldpadda och en mängd andra större fiskar. Efter tio timmar ute på havet var vi sådär passligt trötta då vi kom hem, så vi lagade middag och så hade vi bokat massage som avslut på en bra fredag.    

            

Jag har sagt det förut och säger det igen, men vi har nog aldrig väntat så mycket på sommaren som nu. Alltså oj oj, bara tanken av att få stanna med bilen och köpa ärter och jordgubbar någonstans vid vägen gör att man blir helt nostalgisk. Eller nypotatis. Eller bastu och kallt hav. Och ljusa sommarkvällar. Och frisk luft. Och regn. :) Nu är det bara några veckor kvar till en första tur till Finland och så några månader till semestern. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s