En dag på stranden

Det blev en dag på stranden idag. Ett halvfinländskt par ringde på förmiddagen och frågade om vi ville joina dem och deras tre pojkar till en av de privata stränderna. De har besök av ytterligare tre finländare som är här på jobbresa via sitt start up företag så vi var plötsligt ganska många här. Roligt. Produkten de säljer är intressant, så det var kul att höra om den och hur det gått då de presenterat den här. Men jag är ganska trött efter två händelserika veckor och resandet igår så jag har nog mest bara hållit mig till min pocket. :) 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s