Passfoto i pyjamas

Vi var lugnt hemma, hade just ätit middag (minestronesoppa) och skulle börja fylla i en ansökan för en grej som skall förnyas. Sista ansökningsdag imorgon. När vi kom till den finstilta texten märkte vi att det behövs passfoton också. Great. Så hjälpte inte annat än att dra på abayan över mina pyjamasshorts och t-skjorta och ta bilen för att söka en fotobutik, i värsta kvällsrusningen dessutom, en kvart innan sista bönen för dagen. Varför är man alltid ute i så god tid?! Hehe.

Men så hittade vi en liten minibutik med en ledig parkeringsplats utanför, snabbt in, han som hade butiken sa yes yes, och tog fotona. Jag har nog aldrig sett någon edit:a foton på datorn så fort och så tryckte han på print och så var vi ut ur butiken på 8 minuter med fotona i handen. Pulsen hann stiga lite där. Huh huh. :)

Nu när vi för en gångsskull är i farten så bestämde vi oss för att åka till den stora supermarketen för att köpa färska bär. Den öppnar igen bara bönen tar slut. Skrattade just lite när jag insåg att jag ju har pyjamas på under abayan. :)  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s