Chokladshopping

Det finns en första gång för allt. Idag har jag köpt choklad i en så fin butik att de hade dörrvakt som öppnade dörren för oss och slog in allting i fina paket. Och så fick man smaka av choklad på ett silverfat medan man väntade. Man ser många sådana finchokladbutiker här längs med gatorna. Och efterrättsbutiker. Och dadelbutiker. De är nog bra på allt som har med godis och socker att göra här. :)   

  

Vår tur ute på stan tog allt som allt fem timmar. Chokladbutiken, järnaffären, husdjursaffären, föra presenter till lärarna i deras skola, lunch plus långa avstånd och mycket trafik. Ac:n i bilen var heller ingen turbo ac så vi måste stanna två gånger för att köpa vatten. Sista stop:en var en stor supermarket. Jag orkade knappt skuffa på kärran inne i butiken och så somnade vi båda i bilen på väg hem. Ansträngande det här. :)  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s