Snart..

Fick ett sådant här foto på vår segelbåt skickat till mig för en stund sedan. :) 

  Den andra goda nyheten är att Tuomas jobbtider ändrats från 8.30-17.30. Okej, en halv timme senare och en halv tidigare och det kommer väl inte att ”hålla” varje dag. Men ändå! Och då Ramadan (fastetiden) börjar om en vecka så är de ännu kortare dagar under den tiden. Mera om det senare. 

Jag har nu läst tidningarna och druckit mitt morgonkaffe. Väntar på att vår städerska ska komma. Hon är nog så bra, inte bara på det hon gör utan för att hon är trevlig också. Och tycker dessutom om alla våra djur. :)  Sedan ska jag åka med grannen ut på ”tur”, hon har en del grejer som ska fixas så åker med som sällskap. Så brukar vi avsluta med att stanna någonstans på lunch på vägen hem innan bönen som börjar halv ett. Har nu en period då jag inte tycker om trafiken överhuvudtaget, om jag inte åker med Tuomas, men hon har en chaufför som är bra, med en bra bil så det känns säkert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s