Glad Midsommar! 

Vi har spenderat dagen på havet i ett alldeles fantastiskt väder. Temperaturen kring 35 grader, passligt med blåst, små vågor.  Snokling vid ett korallrev. Italiensk tonfiskpasta, finländsk fetasallad och sydsfrikanska smörgåsar till lunch.  Solnedgångsfiske och glada människor. Till på köpet så har jag lärt mig ännu mera italienska, jag liksom förstår vad de talar om även om jag inte kan hela meningar utan snappar upp ord här och där. Blev själv helt häpen. Tuomas kan däremot, för han har bott i Italien som liten. Bellissimo!

Små stunder som vi kommer komma ihåg lääänge. Och så tacksam för att vi träffat så fina människor här! :)

   

                 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s