Delfiner! 

Det blev dubbelt upp med hav denna helg. Tre helger i rad har båtturerna ställts in på grund av för hård vind och flyttats framåt, vilket nu resulterade i två båtfärder. Segling fredag och snorkel/dykutfärd på lördag. Det var nog super roligt och en sådan kontrast till vardagen annars. Men oj så ont jag har överallt idag. Ni vet man sitter ju inte direkt bekvämt, speciellt inte på en dykarbåt som bara har några bänkar och mycket platt däck. Vi åkte iväg vid åtta och kom tillbaka vid solnedgången sjutiden. 

Vi besökte tre korallrev och förutom färggranna fiskar såg vi delfiner två gånger. Det är nog ett av världens finaste djur. De simmade ikapp båten och så när kaptenen tutade så började de hoppa och leka runt båten. De hade också med sig några små babydelfiner. Så fint! 

   

  

 

Det här korallrevet hette Table mountain. Tuomas simmade ett varv runt det..

Köpte en sådan här plastbit innan vi åkte iväg och kände mig som ett skolbarn då jag snorklade och samtidigt kollade vilka fiskar jag såg. Skulle det ha simmat upp en haj brevid mig skulle jag säkert inte ha märkt det, så upptagen var jag med att känna igen fiskarna. Haha. :)

  

Dessa tre fiskar ovan var de vi fick på spö i fredags.

Idag är det packning och mycket fixande som gäller hela dagen, skall åka med på Tuomas jobbresa österut. Späännandee, för det blir ett helt nytt land och stad för mig! :) 

Vi hörs snart igen!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s