Home sweet home <3

Sådärja, då var vi tillbaka i Jeddah igen efter sommarsemestern! Allt gick för det första jättebra med Daltons resa till Finland i början av juli. Vi börjar lära oss att ju mer och bättre man planerar innan och tar reda på alla tänkbara scenarion från alla tänkbara håll, desto bättre går det! Han var nog jättelycklig över att få bada bastu och gå långa promenader i friskt väder igen.

För det andra så vet man att man lyckats koppla bort under semestern då jag igår kväll när jag kom hem inte kom ihåg åt vilket håll vattenkranen skulle svängas för att få varmt vatten i duschen och, när jag skulle dricka vatten, glömde att man inte kan dricka kranvattnet utan fyllde på ett glas tills Tuomas frågade vad det var jag tänkte göra. Och värmen ja, hur kan man ena dagen vara van med den och så sex veckor senare undra hur man riktigt kan bo här då det är så hett, kvavt och fuktigt. Dessutom var det sandstorm igår kväll när vi landade, så det gjorde inte heller saken bättre. :)

  

För det tredje skulle saker och ting säkert vara annorlunda här nu om vi skulle veta att vi är här tex till julen och huvudsakligen ”bara” skulle ”måsta” få vardagen att rulla igen. Men nu blir det igen en lite annorlunda månad, höst och fortsättning då vi bara har tre veckor kvar här, sedan skall hela huset packas ihop för flytt till annat land, där emellan ska jag till Finland för vi ska få en bebe. Long story short, liksom. :)

Men nu tar vi en sak och en dag i taget, ingen idé att stressa eller grubbla över alla förändringar på en gång. Just nu är jag är glad över att vara tillbaka i vårt lilla plåthus, vårt hem, och i vår soffa med katterna igen och vi skall ta ut allt av dessa veckor som är kvar. Göra allt sådant som vi tyckt om att göra här och avsluta på topp. Vet nu redan att det är så mycket och många här jag kommer att sakna! Avigsidan med sådana här flyttar..

Hoppas ni alla också har haft en skön sommar!   

Tuomas har varit tillbaka redan några veckor och det märkte man klart när jag kom hem igår. Jag var inte alls så populär bland de här två, men de verkar ha kommit över det nu. Och Pumba verkar trivas där ovanpå babyn och bryr sig inte alls om att magen rör sig upp och ner emellanåt. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s