Sälja bilen

Hela flytta-härifrån-processen ligger nu på att sälja bilen. För att få OK papper från exitvisum-ministeriet så får man inte äga något här mera. För att flyttfirman skall kunna börja packa sakerna osv behövs OK från tullen i hamnen och för det behövs OK pappret från visum-ministeriet som först skall stämplas i handelskammaren. Ser ni hur allt hänger ihop. Lilla jag kan inte göra så mycket just ju, så det hänger nu på de som vi visat intresse för bilen om de köper den eller inte. Håll tummarna! Vi har också en b, c, d och en e plan ifall det inte lyckas idag så lyckas det imorgon. :)  

Vårt veckoslut var superbra! Istället för att ha en massa planer har vi gjort exakt bara det vi velat. Varvat med tysta stunder då båda processar alla kommande förändringar, varvat med sol, strand, skratt, frustration, gå igenom skåp och lådor, poolhäng, gym osv. Fick ihop en bag med saker vi inte behöver och förde den till second hand butiken som skänker alla inkomster till barnhemmet. Lättare att gå igenom alla saker nu och inte sen då man packar upp lådorna. 

Och så hittade vi äntligen en restaurang vi tycker om. En thailändsk. Åkt förbi den flera gånger och tänkt att dit vill vi. Bättre sent än aldrig! Temat passade också bra in i processandet av allting, för det är till Asien vi skall flytta. :)  

 

Och så satte vi ihop barnvagnen som vi köpt här från Mamas&Papas. :)   

 

Nu är det söndagmorgon och jag är påväg till Paul’s på morgonmål med några av flickorna. Måste starta en timme innan för trafiken blir bara värre och värre i den här stan. Och det är kanske inte ens mer än 6 km dit eller något…! Ha en bra dag! :)   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s